Arctic Paper El och Instrument

El och Instrumenttekniker

Arctic Paper Munkedals AB är beläget i Bohuslän, vid Örekilsälven. Älven är en av Sveriges laxrikaste, och mynnar ut i landets enda tröskelfjord, Gullmarn.

Här produceras obestruket grafiskt papper av hög kvalitet under varumärket Munken och Amber. De är miljövänliga och ett idealiskt val för företag som vill förmedla ett genuint naturligt intryck genom sitt tryckta material. En stor del av hemligheten bakom vår framgångsrika papperstillverkning är vår rika tradition som går tillbaka ända till 1870-talet.

På grund av brukets känsliga läge blev vi i ett tidigt skede intresserade av att anpassa vår produktion och vårt miljöengagemang efter den omgivande naturen.

Vi är en del av koncernen Arctic Paper. Koncernen är en av Europas ledande pappersindustriföretag inom högkvalitativt grafiskt finpapper. Företaget har produktionsenheter i Sverige och Polen och försäljningskontor runtom i Europa.

Vår verksamhet

Arctic Paper är den näst största tillverkaren av bokpapper i Europa och en av de ledande producenterna av högkvalitativt grafiskt papper. Arctic Paper består av tre pappersbruk och 15 säljkontor i Europa

I Munkedal är vi ca 300 medarbetare som arbetar med produktion av obestruket finpapper till våra kunder. Vårt papper används till produkter såsom böcker och designmaterial.

 

Har du ett intresse och bakgrund inom industriell elteknik och instrumentering? Har du en hög servicekänsla och trivs med att arbeta i team?

Till pappersbruket i Munkedal söker vi nu en dagtidsgående el- och instrumenttekniker med inriktning på instrumentering och automation.

Om tjänsten

Som el- och instrumenttekniker arbetar du både självständigt men även tillsammans med andra kollegor på underhållsavdelningen. Du kommer även att samarbeta med processoperatörer i olika felsökningssammanhang.

Som el- och instrumenttekniker kommer du främst att arbeta med förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll på våra el- och reglerutrustningar. Det kan vara utrustningar så som ventiler, koncentrationsgivare, ph-mätning och olika typer av givare, styrsystem, mätutrustningar och pneumatiska utrustningar.

Du kan även komma att medverka vid projekt runt tillkommande utrustning på bruket.

Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att oplanerade stopp och felsökningar minimeras för att verksamheten ska kunna löpa på störningsfritt.

Tjänsten är dagtid och beredskap kan med tiden ingå.

Vi arbetar fortlöpande med vidareutveckling av din kunskap och utveckling både internt och externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning med elteknisk inriktning, djupare utbildning är givetvis meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom felsökning, schemaläsning och industri/process automation.

Körkort lägst klass B är ett krav.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Yrkeserfarenhet inom arbetsområdet är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, säkerheten kommer i första hand. Det krävs att du har en hög sammarbetesförmåga och lätt att få kontakt med andra. Du är serviceinriktad och trivs med att hitta lösningar.

Det är viktigt för oss att ha en säker, trygg och stimulerande arbetsmiljö för alla. Våra ambitioner är att ha en alkohol- och drogfri arbetsplats. Detta innebär att för att bli aktuell för en anställning kan du komma att få genomföra alkohol- och drogtest i samband med nyanställningsundersökning hos vår företagshälsovård. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Här på Arctic Paper Munkedal kan vi erbjuda dig en utvecklande miljö där du får möjlighet att lyfta dig själv och dina kunskaper till en ny nivå. Vi jobbar kontinuerligt med att skräddarsy kompetensutveckling för dina behov.

Här är ingen dag den andra lik, ditt arbetsområde är från massaupplösning till emballering av färdig produkt. Detta gör att du får ett varierande, stimulerande och händelserikt arbete.

Framför allt strävar vi efter en trygg arbetsmiljö, som är grunden för ett hållbart och roligt arbetsliv.

Din anställning

Omfattning: Heltid (06.45-15.45)

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Lön enligt kollektivavtal.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

För närmare upplysningar angående tjänsten lämnas av:

Thomas Hedgren, Chef El och instrumentavdelningen 010-4517264

Facklig företrädare Pappers: Jenny Jansson 010-4517202

Du lämnar din Intresseanmälan via vår hemsida, senast 20221130. Observera dock att urval sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Observera att vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida!!

Ansök via länk under ”lediga jobb, Munkedal” och intresseanmälan el- och instrumenttekniker

 

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-11-30

Arbetsplats/placeringsort:

Munkedal

Kontaktpersoner:

Thomas Hedgren

tfn: 010-4517264

Företagets hemsida:

http://www.arcticpaper.com

Adress:

Bruksvägen 45581 Munkedal