Arctic Paper

Praktikanställning

Praktikanställning

Till vår verksamhet i  Munkedal  söker vi i samarbete med Processtekniska Gymnasiet i Munkedal dig som är intresserad av att arbeta med och utvecklas tillsammans med våra medarbetare. I en del fall kan det även bli aktuellt med förlängning av anställning alternativt tillsvidareanställning, främst inom produktion efter sommaren.

Tillsammans med Processtekniska Gymnasiet i Munkedal har denna anställningsform tagits fram. Anställningen är enbart riktad till elever som läser någon av Processtekniska Gymnasiets utbildningar. Anställningen löper parallellt med studierna och utvärderas/omprövas kontinuerligt.

Tjänsten innebär en möjlighet att under sina studier få arbetslivserfarenhet och meriter för framtiden.

Personliga egenskaper

I alla anställningar gäller det att du är nyfiken och intresserad av att utvecklas tillsammans med oss.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss så behöver du ha lätt för att samarbeta och ha en vilja att utvecklas och samarbeta.

 En framgångsfaktor för dig och företaget är att du omsätter våra värderingar i ditt dagliga arbete. I rollen som medarbetare betyder det följande:

 

Ø  Tillsammans - Visa respekt, aktivt samarbete, bidra till inkluderande i arbetet, dela information
Ø Engagemang - Alltid leverera "rätt från mig", Ta ansvar för det egna handlandet, ge och ta feedback på ett bra sätt, ta ansvar för egen utveckling, ta initiativ till förbättring

 Ø  Hållbart - Aktivt bidra till förbättringar, följa föreskrifter, regler och instruktioner, bry sig om kollegor och aktivt jobba för en positiv kultur

 

Utbildning och erfarenhet

Du studerar idag på Processtekniska Gymnasiet i Munkedal på Industritekniska Programmet med inriktning Processteknik eller på den 1-åriga Yrkesvuxutbildningen med inriktning Processteknik.

 

För alla anställningar gäller:

Du är minst 18 år.

 

 

Övriga upplysningar

Det är viktigt för oss att ha en säker, trygg och stimulerande arbetsmiljö för alla. Våra ambitioner är att ha en alkohol- och drogfri arbetsplats.  Detta innebär att för att bli aktuell för en anställning kan du komma att få genomföra alkohol- och drogtest i samband med nyanställningsundersökning hos vår företagshälsovård.

 

Lön enligt kollektivavtal.

 

Vill du veta mera om tjänsterna är du välkommen att höra av dig till:

 

Processtekniska Gymnasiet Alex Olausson 010-451 7052 

 

Urval görs löpande från terminsstart.

Observera att vi tar enbart emot ansökningar via denna länk.

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Sista ansökningsdag:

2023-12-31

Arbetsplats/placeringsort:

Munkedal

Kontaktpersoner:

Anton Anderson

tfn: +46 10-4517341

Företagets hemsida:

http://www.arcticpaper.com

Adress:

Bruksvägen, Munkedal 45581 Munkedal