Arctic Paper

Intresseanmälan

Arctic Paper Munkedals AB är beläget i Bohuslän, vid Örekilsälven. Älven är en av Sveriges lax rikaste, och mynnar ut i landets enda tröskelfjord, Gullmarn.

Här produceras obestruket grafiskt papper av hög kvalitet under varumärket Munken och Amber. De är miljövänliga och ett idealiskt val för företag som vill förmedla ett genuint naturligt intryck genom sitt tryckta material. En stor del av hemligheten bakom vår framgångsrika papperstillverkning är vår rika tradition som går tillbaka ända till 1870-talet.

På grund av brukets känsliga läge blev vi i ett tidigt skede intresserade av att anpassa vår produktion och vårt miljöengagemang efter den omgivande naturen.

Vi är en del av koncernen Arctic Paper. Koncernen är en av Europas ledande pappersindustriföretag inom högkvalitativt grafiskt finpapper. Företaget har produktionsenheter i Sverige och Polen och försäljningskontor runtom i Europa.

 

Vår verksamhet

 

Arctic Paper är den näst största tillverkaren av bokpapper i Europa och en av de ledande producenterna av högkvalitativt grafiskt papper. Arctic Paper består av tre pappersbruk och 15 säljkontor i Europa

I Munkedal är vi ca 300 medarbetare som arbetar med produktion av obestruket finpapper till våra kunder. Vårt papper används till produkter såsom böcker och designmaterial.

 

Inom produktion arbetar vi 12-timmars skift alternativt två skift.

 

Vår övriga verksamhet finns inom t ex underhåll och övrig drift, förråd, säljkontor, planering, inköp, administration, labb, utlastning samt lagret i Uddevalla och är till för att stötta vår produktion. På dessa arbetsplatser gäller i huvudsak dagtid, måndag till fredag.

Till vår verksamhet i Munkedal söker vi kontinuerligt efter personer som kan vara intressanta för vår verksamhet. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk bakgrund och ett gediget intresse för att utvecklas tillsammans med våra medarbetare.
Ange gärna i din intresseanmälan inom vilket område du är intresserad av att arbeta inom.

 

Personliga egenskaper

 

I alla anställningar gäller det att du är nyfiken och intresserad av att utvecklas tillsammans med oss.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss så behöver du ha lätt för att samarbeta och ha en vilja att utvecklas och samarbeta.

 

Ø  En framgångsfaktor för dig och företaget är att du omsätter våra värderingar i ditt arbete. I rollen som medarbetare betyder det följande:

 

Ø  Allt är möjligt - Du är serviceinriktad och positiv, engagerad och har förmågan att förstå behoven som finns inom företaget. Du vill göra ett bra jobb.

 

Ø  Våga vara personlig - Du bidrar med dig själv, de kunskaper, kompetenser och erfarenheter du har. Din roll i teamet är betydelsefull.

 

Ø  Ständiga förbättringar - Du är självständig och har en egen drivkraft. Du är noggrann, kommunicerar rakt och är ärlig. Du har viljan till att utvecklas inom ditt arbete.

 

Ø  Tillsammans - Du har lätt att få kontakt med andra, är utåtriktad och relationsskapande och har god förmåga till att samarbeta.

 

Utbildning och erfarenhet

 

Då detta är en intresseanmälan så finns inga specifika krav. Vi ser dock gärna att tidigare utbildning och tidigare erfarenheter är relevanta för våra arbetsområden.

För alla anställningar gäller:

Du är minst 18 år.

 

 

Övriga upplysningar

 

Det är viktigt för oss att ha en säker, trygg och stimulerande arbetsmiljö för alla. Våra ambitioner är att ha en alkohol- och drogfri arbetsplats.  Detta innebär att för att bli aktuell för en anställning kan du komma att få genomföra alkohol- och drogtest i samband med nyanställningsundersökning hos vår företagshälsovård.

 

Lön enligt kollektivavtal.

 

Vill du veta mera om oss är du välkommen att höra av dig till:

  • Produktionschef Ulrik Norlin tel: 010-4517351
  • Underhåll: Mek S-A-Östlund 010-4517105  
  • El/automation T Hedgren 010-4517264
  • Kundservice och utlastning/lager i Munkedal/Uddevalla: Johan Stengård 010-4517278
  • Ansvarig för rekrytering/utbildning Anton Anderson 010-4517341

 

 

 Observera att vi tar enbart emot ansökningar via denna länk.

 

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Visstidsanställning

Anställningsgrad:

Projektanställning

Sista ansökningsdag:

2022-12-31

Arbetsplats/placeringsort:

Munkedal

Kontaktpersoner:

Anton Anderson

tfn: +46 10-4517341

Företagets hemsida:

http://www.arcticpaper.com

Adress:

Bruksvägen, Munkedal 45581 Munkedal